Babatvölgy szívében helyezkedik el vadászházunk, amely színvonalas helyszín családi és céges, egy- és többnapos programokhoz, kiváló kiindulópont kirándulások, kerékpártúrák, lovas túrák számára.
 
Környezeti adottságainknak megfelelően számos rendezvénytípusnak (családi ünnepi rendezvények, céges csapatépítő tréningek) tudunk hátteret biztosítani. A vadászház 30 fő befogadására alkalmas trófeaterme beltéri, a ház melletti, mintegy fél focipályányi terület szabadtéri programok befogadására alkalmas. 3-4 ágyas, fürdőszobás szobáinkban egyszerre 28 főt tudunk kényelmesen és teljes komforttal elszállásolni.
A szálláshely szolgáltatás mellett teljes körű ellátást (étkezés) és programszervezést (lovaglás, horgászat, vadászat, stb.) is igényelhetnek vendégeink. A szabadtéri sütéshez, főzéshez a szükséges eszközöket (grillező, bogrács, kemence) biztosítjuk.


 
 
 

 Vadászházunk közvetlen szomszédságában működik falusi udvarunk. Látogatóink itt megismerkedhetnek a vidéki magyar falu udvaraiban hagyományosan tartott állatokkal, melyeket simogatni, etetni is lehet. A falusi udvarban őshonos magyar háziállat-fajtákat tartunk, mint például a mangalica, a szürke marha, a magyar parlagi szamár, a magyar parlagi kecske és a rackajuh. Barátságos állataink kihagyhatatlan élményt nyújtanak a kisgyermekek számára.
 
A Vadászház szállóvendégei korlátlanul használhatják a házhoz közvetlenül kapcsolódó parkosított udvart, a kerti játékokat, a szabadtéri főző és sütögető helyet, a kültéri kemencét, látogathatják a falusi udvart. További szolgáltatások (lovaglás, horgászat) térítés ellenében vehetők igénybe.
 
A helyszín adottságaihoz igazodva rendezvények széles választékát - születésnap, legénybúcsú, esküvő, osztálytalálkozó, stb. – kínáljuk személyre szabottan, az egyéni igényeknek megfelelően.

Áraink:
Szoba 6.000 Ft/fő/éjszaka, 10 fő felett 5.000 Ft /fő
Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, mely 300 Ft/fő/éj 18 év felett.
Terembérlet  
5000 Ft/óra, csoportoknak egyéni egyeztetés alapján
Étkezés
helyben készült egytálétel (ebéd/ vacsora)
hidegkonyha (reggeli/ vacsora)
igény és megegyezés szerint
   
További információ:
Cser Marianna: +36-30/4777334

Árajánlatkérés:
Molnár Árpád: +36-30/547-5190
login :   password :

login :   password :