Hihetetlen új jelentés

Az ember mindig tanul, szokták volt mondani. Én nem gondoltam volna, hogy közgazdászként, pont egy olyan fogalommal vagy kifejezéssel kapcsolatban fog a legnagyobb meglepetés érni, amit nem is kevés esetben használtam annak idején, és ami egy teljesen új értelmet és jelentést is nyert most számomra. Történt ugyanis, hogy a férjem kitalálta, hogy ő nem igazán akar már alkalmazottként együtt dolgozni számára hiteltelen és együttműködésre, minőségi munka és eredmény biztosítására alkalmatlan cégvezetőkkel és vezetőkkel, így saját céget akar alapítani az építőipar területén. Mondanom sem kell, hogy hosszasan gondolkodtunk a kiváláson, és én személy szerint elképzelni nem tudtam, hogy valóban lesz egy saját önálló építőipari tevékenységet ellátó cégünk, azt pedig főleg nem, hogy ez a cég jól is fog működni, és hatalmas eredményekkel fog lépdelni évről évre a siker felé, de ma már ez így kijelenthető.

Persze voltak hatalmas meglepetések és hihetetlen akadályok, és ami a legmeglepőbb talán, hogy az egyik ilyen nem volt más, mint az, hogy mennyire nehéz a munkavédelem feladataira megfelelő embert találni. Nagyon sokáig keresgéltem ugyanis, és rengeteg ajánlatot bekértem, de valahogy egyik esetben sem volt meggyőző az a csapat akiktől az ajánlat érkezett, így tovább keresgéltem. Egészen addig, amíg rá nem találtam az activesafety csapatára, akikkel egy vicces sztori kapcsán azt gondolom, már az első pillanattól kezdve egy jó hangulat jellemzi a viszonyt.

Számomra ugyanis a kockázatértékelés feladatai a hitelekhez kötődnek és nem igazán értettem, hogy mi köze van a munkavédelem ellátásához, de egy kicsit kusza beszélgetés kapcsán erre fény derült, és tisztába is tettük a dolgokat. Azóta is töretlen és rendületlen viszonyban dolgozunk együtt ezzel a csapattal, és tökéletes eredményt, könnyű és gördülékeny munkát kapunk tőlük, problémamentesen, és kifejezett biztonsággal a munkavállalók felé. Felbecsülhetetlen a munkájuk, hiszen ha baj történne mindenki tudja mit kell tennie, mi a feladata hogy ne legyen végzetes következménye a nem várt eseménynek. Mi pedig így nyugodtan koncentrálhatunk a menedzseri feladatokra.