Egy új tökéletes eszköz a vállalkozás jövőjéért

A múlt időszakában egy vállalatnak még elegendő volt, hogy ha jól válogatott a szakemberek és a munkavállalók között, azonban ma már nem igazán mondhatjuk, hogy ez megfelelő megoldást és biztos jövőt eredményezne egy vállalkozás számára. Ma már folyamatos munkát és odafigyelést igényel, hogy ha az ember hosszú távon a cégen belül szeretné látni a munkavállalókat, hiszen egészen nagy jelentősége van ma már annak, hogy egy cég meg tudjon nyerni magának munkavállalókat, akár szakembereket, mert akármennyire is hihetetlennek tűnik, elképesztő hiány van a piacon a jó szakemberek és munkavállalók számában. A fiatalok nem igazán céltudatosak és egészen sokuknál hiányzik a szakértelem és szakmai alázat, ami alapján egy pár éven belül azt mondhatná az ember hogy jó szakemberek lehetnének, persze tisztelet a kivételnek, és a harc a piacon pontosan ezekért a kivételes fiatalokért folyik.

Manapság egyre nagyobb teret hódít pontosan emiatt is a vállalati fejlesztés, vagy más néven, közismertebb formájában a coaching szolgáltatás, ami most már köztudott, hogy nem elegendő a vezetés lelkiismeretének megnyugtatására és a humánpolitikai osztály javaslatának teljesítésére bármilyen formában, ugyanis egyre inkább rájönnek a vállalatok, hogy csak és kizárólag akkor van értelme, hogy megfelelő minőségben, eredményeket biztosítva és a célokat támogatva kerül megvalósításra. Persze ehhez tapasztalt és szakértelemben gazdag csapatra van szükség, amit nem célszerű belső alkalmazottal elvégeztetni, hiszen a külsős csapatként fellépő szolgáltató mindig sokkal felkészültebb, céltudatosabb, motiváltabb és szakmai tapasztalatban is sokkalta gazdagabb, így az eredmény is biztosabb és gyorsabban jelentkezik a cégen belül.

Mi a cégen belül a Kogwheel csapatával dolgozunk mind a coaching, mind pedig a csapatépítő és a tréning területeit tekintve, és tökéletesen elégedettek vagyunk az eredményekkel. Nincs vállalati munkaerőproblémánk, a munkaerő elvándorlás szinte nulla, leginkább családi okok vagy költözés miatt váltanak tőlünk munkahelyet az emberek, így pedig a működés nem csak hatékony, hanem biztos és hosszú távon is stabilnak mondható. Ennek köszönhetően pedig nem kevésbé igaz ez a vállalkozás jövőjére magára sem.